We horen het steeds vaker: Wegens een drukke baan, veel van huis, geen groene vingers of men is gewoonweg niet instaat om de tuin te onderhouden. Dit is ook vaak een reden om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Vaak gaat de voorkeur echter toch wel uit naar groen in de tuin. Dat hoeft geen enkel probleem te zijn!

Wij bieden voor iedere klant een passend onderhoudscontract, geheel afgestemd op uw wensen en dat wat u tuin nodig heeft om er verzorgd uit te zie. Want wat is er fijner om ondanks het feit dat u om wat voor reden dan ook niet in staat bent “zelf voor uw tuin te zorgen”

Toch te genieten van al het moois wat de “natuurlijke tuin “u te bieden heeft.

Wat is een onderhoudscontract

DC Bestratingen bied aan een ieder van zijn klanten een onderhoudscontract. Hiervoor hoeft de tuin niet door ons te zijn aangelegd.

Onderhoud kan zijn

  • Het reinigen van uw straatwerk / oprit
  • Het periodiek verwijderen van onkruid
  • Het snoeien van bomen struiken / hagen
  • Het herstellen / verzorgen van uw grasmat

Ook andere wensen zijn uiteraard te bespreken.

Het vervangen van beplanting indien nodig en gewenst kan tegen een meer prijs gerealiseerd worden. Ook hiervoor hoeft u tuin niet door ons te zijn aangelegd.

Is uw tuin wel door ons aangelegd, heeft u bij ons een onderhoudscontract en moeten er planten of andere geleverde producten vervangen worden? Dan zal dit indien dit binnen de garantie termijn valt kosteloos zijn.

Anders zullen de kosten vooraf ten alle tijden met u besproken worden zodat u nooit voor verassingen komt te staan.